Не забувай, що ти дитина,
Нашого Всемогутнього Бога,
Не забувай, що просто людина,
І тому тільки Ісус до Нього дорога.
Господь помер за наші гріхи,
Щоб ми для праведности жили.
Його ранами ми зцілилися
І у раю з Ним злучилися.
Любім один одного,
Не шукаймо щастя злого.
Забудьмо про блуд,
Бо на нас чекає Божий суд.
Станьмо серцем чисті
І наповнемося морем радості.
Він любовю нас спас,
Ісус Христос і Бог наш.
Не переливаймо чашу терпіння, -
Віра, любов то наше спасіння.
Ісус поніс за нас прокляття,
Зільнив нас від закляття.