Ти не шукай загублених доріг!
Протоптуй нові, йди вперід!
Не оглядайсь, коли ступив вже за поріг,
Крокуй упевнено - перед тобою цілий світ!
Якщо на камінь ступить десь твоя нога
І заболить - не плач, утри сльозу...
Ти памятай: нема нікого без гріха.
Забудь образи! Споживай красу!
Бо за тобою, знай, іще мільйони йдуть
Вперед, до світла, навіть в дощ і в сніг.
Ми - люди, і шукати щастя - наша суть,
Тож час не трать на пошук згублених доріг.
24.11.14