Біле полотно на червоній стіні -
це схоже на прапор, або на картину,
але це насправді твій знак правоти,
яку ти говориш весь день без упину.
На білому фоні видніється сірий;
в правому-нижньому дивний поріз.
Червона стіна стає тобі вірною.
Чиясь чужа фраза – коронний девіз.
Минуло багато сих тижнів та днів –
фарба червона зі стін вимивається.
Як боляче чути несказанних слів,
які з часом у нас в голові забуваються.
Як важко редагувати вульгарщину
на полотні, що білим являється.
Нам зі стіни передається у спадщину
кроки, які у коморі ховаються.
2013р грудень