Не дай мені ти чайкою кричати
Від болю, жалю, від важких думок.
Так важко колискову заспівати...
Коли у серці - смог.
Не дай мені в вині ти потонути,
Печаль і смуток
Заливати полином.
Серед недоспаних ночей
Ти наче сон прекрасний.
Серед бездумних та пустих очей
Лише твої є ясні.
Не залишай посеред скрути,
Я боюсь...
Життя і жити
І жорстокості людей
Безликих...
Ти ангелом для мене став.
Посеред війн і самоти.
Що скажуть люди, я не знаю...
І знати не бажаю.
Прошу тебе, від мене не лети.
Не залишай перед воротами до Раю.
Я імені свого не пам'ятаю.
Твого не знаю, та не маю жалю.
Лиш жалом жаль мене жалить.
Та серце - не болить.