Війна для солдатів
Не така як для нас
Бо ми далеко від тих градів
І тому не бачимо страх
А солдати у тій точці
Де бомби гримлять
І йдуть вони у бій ,хоробрі хлопці
Які не знають що стане із їхнім життям
Під час бою в солдата
Завжди картина одна
Як він заходить в свій двір
Де на нього чекають всі друзі,рідня
І саме ця картина у бою
Додає мужності йому
І пропав увесь страх,і не чує болю він
І хоче тільки одного.Повернутись у рідний дім
Війна для солдатів
Не така як для нас
Бо ми далеко від тих градів
І тому не бачимо страх
А солдат у тій точці
Де бомби гримлять
І кожна секунда для нього
Як ціле життя.