Немає бажання, немає мети
До твого порогу кохання мести.
Ти гірша за вітер, гуляєш без меж.
Ну й де ж би настачив тобі я тих веж?
В яких я хоромах тебе б не тримав,
Все рівно, для тебе, я монстр і мавр.
Тож наші доріжки побігли собі
У різні галактики з різних орбіт.
Присвячено П.О.А.