Дифузна гратка моя стала зовсім волога
Замокло все-навіть стіни,підлога
Зникло все-навіть мурчання кота
не той уже настрій та й я вже не та.
Не та що учора чи минулорічна
Занадто глибока майже катастрофічна
Матеріалістична і публічна,не вічна
Тільки я права,ну а думка зустрічна
Неправильна,не точна і не логічна
Примітивна і навіть трохи комічна .
Дифузна гратка моя стала зовсім волога
Гнию я з середини і паркетна підлога
І нові меблі лиш того місяця куплені
А стіни вже обтріскані та й облуплені.
Та й я надумана,накручена,
Серйозна,самотня та ще й засмучена