Налито долю?
Що ж... До дна!
Напивсь - не просихай.
Уся у випитім вина -
терпи і наливай.
Бридким ти ходиш "каченям"
курятнику на сміх?
Не подавись зерном хоч сам:
зерно - не власність їх.
Є інший світ. Повір у це.
Повір не у курей.
Вони нарощують м'ясце -
це їхніх верх ідей.
Чим більше жиру, тим вага -
їх соціальний злет.
Крилом за небом не встига,
зате - авторитет.
Є інший світ. Належить він
не курячим лобам.
Їх мозок вище від колін
на кожен кілограм.
Налито долю?
Що ж, терпи.
Хоч крайнощі - терпець.
Або ще мріями поспи,
бо й казочці кінець.