Музика, справи, книги, розваги - життя.
Ходжу по колу, думаєш зможу? - не я.
Фарби засохли , та пензлик щей досі в руках.
Дай мені кави , з ромом, а краще, не для забави,
для сну і споко́ю - вина.
Листя чорніє , небо тьмяніє - блиску нема.
Дай мені коли, а може, до слова,
Ще алкоголю,
такого до болю міцного й з горла.
Хочу забутись в свідомість нирнути,
щось там знайти.
Що? - ще не знаю,
люди, зазвичай, шукають сенсу в словах.
Кинутих просто , а може для чогось . хто зна?
Просто набридло спати , чекати моменту,
погляду , жесту....дарма.
Рими немає, а справді, для чого?
це ж не вірші.
просто слова,які склалися пазлом
з того, що було сьогодні в душі.