Я хочу бачити усмішку твою.
Щоб кров у тілі схолола на мить,
щоб серце моє стихло вмомент,
щоб просто сказати: Я тебе люблю!
Коли новий день загляне в віконечко,
промінням сонце розбудить тебе.
Від сну казкового розбудить тебе.
Тоді прокинся з усмішкою сонечко.
Ось новий день і знову власні справи.
Кохана тільки настрій не міняй
тоді як ніби все йде шкереберть.
В житті є все: і злети і провали!
Я хочу бачити усмішку твою.
Щоб кров у тілі схолола на мить,
щоб серце моє стихло вмомент,
щоб просто сказати: Я тебе люблю!
У світлі емоцій відчувати тебе
так легко, що відразу лечу.
До губ твоїх доторкнутись чарівно,
і разом з тобою піднятись до неба.
У хмарах надії наші відшукаєм,
Подивимось на землю з висоти.
Любити насправді так просто.
Усміхнися, серденько. Ми це знаєм...
Я хочу бачити усмішку твою.
Щоб кров у тілі схолола на мить,
щоб серце моє стихло вмомент,
щоб просто сказати: Я тебе люблю!
У тяжкі моменти плече моє твоє.
До мене в обійми, ти не бійся, впади,
прижму тебе люба і ми нап'ємось води.
Печаль і смуток нехай сльоза розіб'є.
Хай котиться по щоці і впаде додолу,
Ота скорбота зникне у салюті сліз.
Горить все ж свічка, хоч тане віск!
Тому засмійся, моя кохана, знову!
І я на мить мила втрачу мову...
Я хочу бачити усмішку твою.
Щоб кров у тілі схолола на мить,
щоб серце моє стихло вмомент,
щоб просто сказати: Я тебе люблю!
Іванка, усміхнися)))