Ти не мій,
Я не твоя...
Ти живий.
А я жива?
Хочеш ти,
Та я чужа -
Не твоя я,
Не твоя...
Другом будь! -
Не хочеш ти.
Все забудь!
Чи хочеш, ні?
Я не хочу!
Хочу бути,
Та сама я,
Та сама.
Забути,
Не бачити тебе,
Не пам'ятати твоїх слів....
Забути....
Без пам'яті тепер,
Не бачити про тебе снів.
Як могла я?
Як ти міг?
Я не знаю...
То мій сміх.
Наче в лісі
Я блукаю,
Я втікаю
І шукаю...
Що робити? -
Хочу жити!
Хочу мати
І кохати...
Я без тями
Наче тану.
Вимикаю...
Я тікаю...