Я полюбила цю холодну осінь,
І стала в ній щаслива до нестями.
Тобі, мабуть, не віриться ще досі -
Я народила донечку. Я - мама!
Ми стали найбагатшими. Нас гріє
Миліша в світі посмішка малятка.
Здійснилася моя єдина мрія -
Я народила донечку. Ти - татко!