Знову хочу торкнутись до листу рукою
І чорнилом провести знайомі значки.
Напишу, як я хочу бути з тобою
Й відішлю, щоб знав про це ти.
Хочу бути, коли світить сонце на небі,
І коли від грому здригається все.
Напишу, що я відчуваю до тебе,
Й кожне слово те правду несе.
Я відда́ла б за тебе усе, що я маю.
Ні до чого тут честь і хвала.
Як я вдячна тому, що тепер тебе знаю,
І що доля нас разом звела.
Ти не думай, що пафос тут в кожному слові.
В жодній стрічці тут фальші нема.
Я до тебе не знала про силу любові,
Ти мене ощасливив сповна!