Ці нові відчуття...
Я почала відчувати і чути.
Вночі сни приймають форму життя,
наперед знаю цей ранок,
Твоїми думаю віршами...
У тебе і у мене є ЩОСЬ,
що неможливо відібрати,
ніколи...
І ЩОСЬ може дихати
і жити поряд, де б ми не були...
Ти далеко і ти біля мене,
це важливо і це є в мені...
Тридцять днів я ітиму до Тебе.
Тридцять діб я ховАтиму ЩОСЬ
під своєю пуховою курткою...
Але Ти не зважай!
Ти живи і кохайся!
Я жертОвна, я знаю,
так має бути...
Скоро я в рукавицях прийду,
принесу ЩОСЬ в долонях,
Камікадзе, начинена щастям ущент!....