У пам'яті досі дзвенить прощальний аккорд,
І дилема -
Я прагну тебе обійнять,
та ти так далеко від мене.
Плекаю у думках жалі,
Соу соррі складаю у схеми,
Бажаю тобі повісти,
Та ти недосяжний для мене..
У мріях ховаюсь щодня,
Страхаючись в дійсність вернути,
Натрапити хочу на шлях,
Що може тебе повернути.
Планую побачення час,
Храню почуття сокровенне,
Та ти не оціниш зусиль,
Твій вибір - далеко від мене.