Загострений біль десь у грудях. До жаху розхитані нерви. Скло в очах. Викиди крові в мозок.
Посмішка. Коли вона щира, то збиває з ніг. Погляд. Коли він справжній, то проникає в душу. Дотик. Коли він ніжний, то лоскоче десь в області сонячного сплетіння.
Депресія. Різка зміна настрою. Віддалення від оточення. Замкненість в собі. Постійна потреба в увазі та розумінні.
Розмова. Тепла, як чай в зимовий вечір. Прогулянка. Весела, як веселка після дощу. Правдивість. Подарунок після потоку лестощів.
Чому? Бо така її любов.
Вона така одна. Особа клонуванню не підлягає.