не п'єш - не граєш,
а потім настає ранок і пташки щебечуть
просто несамовито, славлячи переможне сонце
і я сказав: якщо не п'єш - не граєш.
плентаємось понад рікою і не впевнений
це закінчується день чи вже народжується світанок...
чи ти знаєш, як це чудово - бути
порожнім, порожнім, зовсім
порожнім...
не п'єш - тоді не граєш.