Тебе я іноді не можу зрозуміти
Для чого крапки ставити над і
Кохання наче квітку розбирати
На пелюстки. Навіщо це тобі?
Шукати відповідь на всі питання
В чужих стосунках, помилках.
На себе міряти розчарування
Інших людей, очікуючи крах.
Немає формули єдиної такої,
Щоб наперед розрахувати все.
Не порівняти всіх жінок зі мною,
Кожен свій хрест на цій землі несе.
Не роздивитись біль під мікроскопом
І з щупом не залізти у думки
Психологічним тестом по життю галопом
Не позривати всі з душі замки.
Мені не краще, я ж все відчуваю
Твій сумнів, недовіру, страх.
Тоді не в статусах, а в серця я питаю:
- Чи ти готове бути не в його руках?
Ти спробуй теж, зізнайся собі щиро,
Чи хочеш повернутися в той час,
Коли все було просто, зрозуміло
І вірш, і музика, та тільки не про нас…..
Є така книжка Всі чоловіки з Марсу, а жінки з Венери... але вона може теж не допомогти порозумітися... якщо переставити слова ось так: хрест кожен свій, то наголос встане на своє місце...
Dixi відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Венера обертається в зворотному напрямку — зі сходу на захід, а не з заходу на схід, як Земля чи Марс. Чоловіки і жінки різні і слава Богу...
Написано так гарно, щиро, мило...
То ж повертайтесь в той чудовий час,
Хай буде все і просто й зрозуміло:
І музика, і в́ірші... і про Вас...
Вітаю зі святом:
Dixi відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! Несказанно приємно. Талант не зариєш- це про Вас.