Молюсь до тебе,
О Всесильний отче,
За Україну я тебе прошу
Пошли народові страждальному,
Ти долю, надію й віру,щои ніколи не згаса.
Ти збережи нам Боже, Батьківщину,
Вона для нас є праведна й свята,
Не дай їй знову впасти на коліна,
І відродитися кривавій тій чумі,
Бо рідна сторона для нас є наймиліша,
А Україна є найкраща на Землі
Не дай її зчахнути,не дай їй спопелитись,
Від ворогів ти захисти її!
У молитвах я до Небес звертаюсь!
За Україну молюся до Творця.
Дай, Господи не вмерти Україні
Нехай живе ця правидна земля.