Я чекаю тебе, Осінь
Довго, довго ти ішла
Мені настрій цей підносить,
Твоя нотка дощова.
Я вслухаюсь в шум алеї,
Відчуваю тон дощу,
Я від тебе - шаленію
І в цю осінь я ЛЮБЛЮ.
І за чашечкою чаю,
Коли хмурно за вікном
Я коханого згадаю,
Що приходить тільки сном.
Я згадаю лиш про того
Хто щасливою зробив
І за це я вдячна Богу,
Що так щиро полюбив.