Осінній хмурний день.Останній лист,знесилено,летить додолу.
І ти поглянь на небо те,що барвами пурхає з видноколу.
І ти ідеш неначе уві сні, і біля ніг вальсує листя.
Ти мимохідь наспівуєш пісні і нотки як в одне злилися.
Ти просто йдеш неначе у заду́мі,не помічаючи нікого навкруги
І це б здавалося звичайні сірі будні, а як вони підносять до гори.