Чому так трепно б'є годинник?
Тікають стрілочки кудись.
Печаль і мука нагрянула,
Але ти в очі їй дивись.
На жаль, не можна час змінити,
Але, жалкуючи, про це
Не можна жити і вчорашнім
Та забувать своє лице.
Кажуть, що треба іти вгору,
Але ж з гори ми завжди вниз.
Не забувай про це ніколи,
Не зачіпай туманний хмиз.
Про те, що трапилось не згадуй!
У вічний відчай не впадай.
Нехай життя - підступна зрада.
Та вчися ж ти, а не гадай.
Життя-це вічна дика зебра,
І ти від цього не втечеш.
Ти подивись лишень у небо,
І на хвилину розцвітеш.
Годинник йде, і завжди так,
Хоч часу ми не чуєм.
Лише коли побачим знак,
За втраченим сумуєм..