Моя улюблена пора
Осінні листопади,
Коли наблизилась зима
І за вікном прохлада.
Милуюся пейзажами природи,
Земля готується до холодів,
Укриті крони - тінню позолоти,
А у лісах повно грибів.
Повідлітали птахи, тишина,
Чарує серце й тіло.
Та на душі не мов би пустота,
Крадеться тихо та несміло.