Засинай, моє Серденько, засинай,
оченята прекраснії закривай.
Нехай присниться Тобі шось гарне
і хай відступить усе погане і хмарне.
Засинай, Ріднесенька спи,
нехай казка прийде в Твої сни.
Все веселе і все кольорове
поки сонце не збудить ранкове.
Засинай, моя Мила, засинай,
я подбаю про сон Твій і знай -
не підпущу до Тебе нічого лихого
берегтиму Тебе від всього-всього.
Засинай, моє Щастячко, спи,
всі проблеми в реальниму світи лиши.
Ти заснеш і почуєш ніжний, приємний спів,
а я на вушко Тобі побажаю:" Солодких снів".