Самотньо так мені без Тебе
Присутності Твоєї велика потреба
Хочу з Тобою щоранку проснутись,
В тому, що це реальність переконатись.
Не можу вже без Тебе - нудно
Барви життя пропадуть... Смутно
Буває часто, дихаю, живу Тобою
Думки про Тебе заспокоять душу мою.
Ми дуже добре знаєм, проблем не оминути
Ще доля нам такі випробування може загнути.
Так хочеться Тебе до себе пригорнути
Від усього світу з Тобою подалі бути.
Проснусь з думками про Тебе, Маленька,
І думаю як би біля Тебе опинитись, Солоденька.
Не переживай, не плач через кожне горе
Я вірю, в нас ще все буде добре.