Очей твоїх лукавий сміх –
то сором твій і то твій гріх;
морозять мрію небеса,
надію виплаче роса.
Приспів:Туман, як сіль, на серці біль;
за твій обман, за твій обман
кидаю сіль я у туман,
кидаю сіль я у туман,
щоб біла, біла заметіль
забрала з серця мого біль
Нехай цвіт губить пелюстки,
сльоза не скотиться з щоки,
весняний грім – він не страшний,
ти бачиш: я вже не сумний.
(весна дощами не страшна,
ти бачиш: я вже не сумна.)Приспів.
Мов сон, під сонцем сон-трава,
на вітрі губляться слова:
любові ти не дорікай,
якщо прощаєшся – прощай!
Приспів.
Створено 9,26, 30. 07, 6,7. 08. 2003 року, м. Львів
Опубліковано: "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. 120 с. – С. 100.
Музика Тетяни Кисленко