Мені здається, вам чогось бракує...
Передчуття в'їдалось в молитви:
"Якусь "падлянку" Пу до свят готує"...
ЧОМ ЦИМ ПИТАННЯМ НЕ ПРОЙНЯЛИСЬ ВИ?
Ви не чекали "смерчі", "урагани",
бригади кадрових, ПЗРК чи "град"...
А ЩО, ВИ ЖДАЛИ З РАШІ МАРЦИПАНИ
З ШАМПАНСЬКИМ, ЩОБ ВІДМІТИТЬ НАШ ПАРАД?
В котлі під Іловайськом, героїчно
солдати бились і все слали "SOS"...
ЧОМ КЕРІВНИЦТВО ТАК ПАРАЛІТИЧНО
БЕЗДІЯЛО? ЧОМ НІЦ НЕ СПРОМОГЛОСЬ?
Десь, на якомусь рівні – явна зрада!
Терпіння люду вичерпано вщерть.
ЧОМ БОЙОВІ МАШИНИ ВСІ НА СКЛА́ДАХ?
ЧОМУ БЕЗЗБРОЙНИХ ВИ ШЛЕТЕ НА СМЕРТЬ?
А РОЗВІДКУ Й СТРАТЕГІВ НАШИХ – ВКРАЛИ?
В солдатських матерів питань – "не счесть"!
ЧОМУ НА ФРОНТІ – ПАРА ГЕНЕРАЛІВ?
ЧИ ЩЕ ІСНУЄ ОФІЦЕРСЬКА ЧЕСТЬ?..
В бійців – геройство, в вас – лише вагання...
ХТО Ж ВІДПОВІСТЬ ЗА СМЕРТІ, ЗА ПРОВАЛ?
І, на останок, основне питання:
ЧОМУ МОВЧИТЬ ВІЙСЬКОВИЙ ТРИБУНАЛ?
Та, крім питань, є висновки: НАРОДУ,
що велетнем здіймається з колін,
не личить геть терпіть гнилу породу!..
ІДЕ ЗАМІНА З НОВИХ ПОКОЛІНЬ!
2 вересня 2014 р.
Дивно якось виходить - усі ці зауваження розуміє пересічний громадянин, але не розуміє керівництво силових структур ... та відповідь одна, яку Ви і зазначили - це ЗРАДА, зрада на багатьох рівнях, це БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ керівництва. Доки це не змінити жертв не уникнути
Світлана Моренець відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00