Налиті солодом
так пахнуть солодко
достиглі яблука
на дикій яблуньці.
А поруч трепетно
тремтить трепетонька,
чарівним леготом
чарує леґеня.
За тихим вереснем
відквітне вересом
веселий жовтопад
й погубить все підряд.
Налиті солодом
згадаю солодко
достиглі яблука
і дику яблуньку.
Згадаю з трепетом
мою трепетоньку,
пожурюсь долею,
проймусь докорою.
Створено 16. 03. 2003 року (13:00 - 23:30), м. Львів
Опубліковано: 1. "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. 120 с. – С. 69.
2. "Достиглі яблука". Львів: "Плай", 2007. 56 с. – С. 3.
Музика Семена Карпи