Я хочу...
бути в полоні
Твоїх неймовірних очей,
Зігріти
холодні долоні
Цілунками довгих ночей.
Я хочу...
піднятись до неба,
Під подихом наших вітрів -
Нам більше нічого не треба,
Це все що бажаю,
хотів...
Під ковдрою білою
вранці,
До кави й сніданку,
до сонця,
З тобою зливатися в танці,
А потім дивитись
в віконце.
Я хочу...
дуріти з тобою...
До криків, до стонів,
до болю,
Щоб ти не здавалась без бою,
Без сорому, з силою волі.
Я хочу...
бути в полоні
Твоїх неймовірних очей,
Тримати гарачі долоні
Цілунками наших ночей.