Я найкращі візьму із барв.
Жовту-жовту, і синю-синю!
Бо – свободи наш щедрий дар
Під загрозою в Україні.
Друзів щирих зберу усіх,
Хай побачать нас всі, почують!
Під веселий і дружній сміх
Ми країну всю розмалюєм!
Відступіться ви, вороги!
Від кордону, села, і міста!
Синьо-жовте – все навкруги!
Сяє – щедро і променисто!
Під ногами горить земля,
Де ступає нога ворожа!
Від окраїни – до кремля
Синьо-жовтий наш стяг проложим!
Піднімайтеся! Поможіть!
На усіх у нас фарби стане!
Хай у паніці той біжить,
Хто ховається, хто - не з нами!
У підвалах нехай тремтить
Перепроданець, щур ворожий!
Як відступимось – хоч на мить –
То ніхто нам не допоможе!
Люд, закличні співай пісні!
Виступай, як оплот єдиний!
Переможемо у війні!
Відбудуємо Україну!
Так, із зброєю, у борні,
Захищатимем, при потребі!
Щоб світилось у вишині
Жовте сонце, і синє небо!