У всьому є свій сенс.
Для кожного він різний:
У когось він прекрасний,
А у когось - грізний.
Для когось - це син,
Для когось - дочка.
В одного сенс один,
А в іншого їх два.
Це, може, захід сонця
Чи спів пташок щоднини,
Чи послідовність всіх думок
Щодня і щогодини.
Що діється навкруг -
Стосується життя.
Поля, стежки і луг -
У світі це - буття.
Сенс - це улюблене діло,
Яке ми робимо з любов,ю,
Бо без стійкого інтересу
Не буде швидкого прогресу.
Це прагнення жити,
Життя полюбити.
Це неприйняття смерті,
Небажання померти.
Із сенсом прожити
Потрібно душевно.
З любов,ю жити -
Це просто блаженство.
Життя не цікаве,
Коли байдикуєш.
Ти сам в цьому винний,
Собі все руйнуєш.
Ото ж зроби свій вибір,
Щоб був тебе він гідний.
Як птах, злети у вирій.
Роби усе натхненно.
Полюби смак життя.
Який він прекрасний!
Пам,ятай своє "Я".
І не забудь про сенс власний!