Коли світ відвернувся від тебе,
Коли стали не приязні люди,
Три слова знати лиш треба:
Все так не буде.
Коли самотність лізе в шпарини,
Коли темно і холодно всюди,
Пам’ятай ці слова щохвилини:
Все так не буде.
Коли друзі від тебе пішли,
Коли страх тебе зранку розбудить,
Пам’ятай слова, від яких легше іти:
Все так не буде.
І тоді легше дихати й жити,
І затихне від бурі море чорне,
І зможеш по-справжньому полюбити,
Бо ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!