Видивляє зима весну –
провесінь надворі,
вітер в’яже перевесло,
щоб зв’язати зорі.
Ой багато в’язі треба,
та що ж то робити,
коли хочеться все небо
милій прихилити!
Створено 21,26. 10. 2002 року, м. Львів
Опубліковано: Калинове вино. Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 50