Школа двері відчиняє,
Зустрічає перший клас,
Дзвоник радісно лунає,
Бо зроста сім’я шкільна.
Осінь квітами прибрала
Школу наче райський сад.
Оченята відкриває
У шкільне життя малят.
А ще вчора в дитсадочку
Чемно іграшки склада,
А сьогодні урочисто
Ранець з книгами вдяга.
Вчора були малюками,
А сьогодні школярі
Хай залишаться із вами
Ті дитячі світлі дні.
Щоб у світі далі жити,
Треба пізнання пройти,
Хай щасливі будуть кроки
У незвідані світи.
Перший вчитель, наче мати
Руку ніжно подає.
У шкільнім житті початок
Вчитель впевнено кладе.
Щоб маленькі та не зрячі
Малюки пізнали світ,
Вчитель їм дорогу вкаже
До незвіданих доріг.
Хай же дзвоник не вгаває
Вам роки шкільні лічить.
Хай скоріше підростає
Зміна всіх випускників.
25.08.14р.