Навіщо нам шукати винних
З пустих та непотрібних слів,
Що у хвилинах швидкоплинних
Ще заберуть в нас кілька днів.
Ведемо пошуки безглуздо,
Кидаємо все в очі пил,
Шукаємо вціліле русло -
Нещадно б\'єм що тільки сил!
Навіщо нам шукати винних?
Думок минулих не знайдеш...
Думок швидких гарячих вільних...
Цей шлях назад більш не звернеш.
Не проживеш моменти знову,
Не повернути час назад.
І кинуте гаряче слово
Не перевернеш на свій лад.
Навіщо нам шукати винних,
Не розібравшись у собі?
У тих безглуздих та невпинних
Діях в твоєї голові.
Коли ти сам не розумієш
Ну як я міг? Чому не так?
Але нічого вже не вдієш -
Образ гіркий відчуєш смак.
Навіщо нам шукати винних
Скажи навіщо? Ти мовчиш...
У суперечках недоцільних
Знайдеш лиш сум і сльози лиш...
17.08.2014.