Знову... знов за вікном
Ходить привид розмов...
Наші там голоси
В діамантах роси
Все повторюють знов
Про любов...
На тканинах нічних,
У глибинах морських
Ти шукаєш зірки,
І солодкі, й гіркі.
У гарячих пустель,
В холоді підземель
Ти шукаєш любов
Знов і знов...
В лабіринтах дзеркал
Погляд твій заблукав,
Але ті голоси,
Чутно їх крізь часи
Допоможуть лиш раз!
Без образ...
Перехрестя доріг,
Де сліди твоїх ніг -
Наші там полюси
І луна голосів
Все повторює знов
Про любов...