Чому скажи, ти не приходиш !?
До мене більше у вісні
Чому ти більше не даруєш
Ті сновидіння чарівні.
Чому зовсім мене забула
Не лізеш в думи ти мої
Я так хотів щоб ти відчула
Переживання всі в душі.
Чому віршів про тебе мало
Чому я більше не писав!?
Що так люблю, хоч все дістало.
Я ними зорей діставав. ..
Куди пропала моя муза !?
Вона - заснула! Я - приспав.
Але вогонь, що був... серйозно
Досі нікуди не пропав.