Не хочу ні ласки ні слів ,
За них потрібно платити.
І погляд лукавий, з-під брів,
Тобі буде важко зловити.
Він зараз холодний, чужий.
Таким ти його не згадаєш.
Ці очі ще сняться тобі,
Ти ж їм повторяв що кохаєш.
..Кохаєш.. Це було давно,
Відтоді вже світ помінявся.
А в не ї в бокалі вино.
Залиш, ти вже вдосталь награвся.
Не треба ні ласки, ні слів,
За них віддаєш свою волю.
А я буду вірна собі,
Я просто залишусь собою.