Тримаю рукописи й ручку,
Блокнот дитинства у руці.
Ти поруч, лиш пожовкле листя,
Ти, наче, квітка у вінці.
Буваю годі я нечемна,
Але кохаю назавжди.
У тебе є сторона темна,
Але такий лиш ззовні ти.
Пливу за річкою своєю
У дивний дивний океан.
Тримаю гілку і лілею,
А погляд лине в рідний лан.
Пливу і дихаю тобою,
Борюся вірно по життю.
Заради тебе я війною
Супротив підлості піду.
Пливу за річкою натхненно,
Тебе я так боготворю.
Рукопис свій пишу щоденно,
А в ніч з тобою говорю.
Навіки разом! Я так хочу!
Про тебе я ще напишу.
Про тебе ночі прошепочуть,
Бо ти є той, ким я дишу..