Чере-ре-решні,
чере-ре-рвоні,
півсвіту-цвіту
в моїй долоні,
півсвіту-цвіту –
це ти-ти-ти,
мені дорогу
ти освіти!
Оре-ре-ре-ре-,
оре-ре-оли,
зелен-зелені
дніпрові доли,
мені-ні-ні “ні!”
ти не кажи,
півсвіту мого
ти пов’яжи!
Лелі-лі-ліють
родзин-дзин-дзинки,
то вуст солодких
твоїх зоринки,
родзин-дзин-дзинки
смакую я,
зоря, зоринка –
любов моя!
Створено 19 - 22. 07. 2003 року, м. Львів
Опубліковано: 1. "Моя пісня", Львів: "Сполом", 2004. 120 с. – С. 57;
2. "Час любові". Львів: "Ліга-Прес", 2012 р., 56 с. – С. 34.
Музика Тетяни Кисленко