Мов спалах на сонці
Загорілось твоє серце
І пішло на пошуки кохання;
Чому воно не знайшло мене?
Не знаю…
Можливо не чуло запаху сірки,
Що намокла від весняного дощу?
Можливо відчуло різкість бензину,
Що спалахує, але швидко згасає?
Не знаєш? І я не знаю…
О! Певно злякалося мокрого зів’ялого листя,
Яке навесні думаю, що тільки пустить дим?
Чому воно не знайшло мене?
А тому, що моє серце першим відчуло вибух на сонці
І знайшло твоє…