А ми йдемо по квiтах,
по голубому квiтню;
а ми йдемо по травах
в щасливий мiсяць травень,
там бiлоснiжна вишня
чекає нас давно.
А ми – як двi росинки,
що пережили спеку;
а ми – як двi краплинки,
що розлилися морем,
i стеляться пiд ноги
усi нам береги.
А нам життя – як пiсня,
що ллється через вiнця;
а нам, як у дитинствi,
ще сняться сни барвистi,
i в запашних любистках
спiвають солов’ї.
Створено 20. 12. 1986 року, смт. Брошнів (Івано-Франківщина)
Опубліковано: 1. "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 40.
2. "І співає струна". Львів: "Ініціатива", 2011 р., 56 с. – С. 6.
Музика Тетяни Кисленко