Твоя рука в моїй руці –
і щастя більшого немає,
сльозину витри на щоці,
всміхнися липня квітограєм.
Приспів:Я так люблю, я так люблю,
коли квітують в липні липи,
любов мою, любов мою
у літо тепле переллю,
у літо, солодом налите.
Зоря чеканить неба дзвін,
гойдає вітер зелен-віти
і трави хилить до колін –
як нам такому не радіти?!
Приспів.
До серця серце – і душа
сіяє барвами світання,
як птаха лине в небеса
й співає пісню про кохання.
Приспів.
Створено: Створено 23. 06. 2003 року, м. Львів
Опубліковано: "Моя пісня", Львів: "Сполом", 2004. 120 с. – С. 70;
2. "Достиглі яблука". Львів: "Плай", 2007. 56 с. – С. 20.
Музика: 1. Семена Карпи;2. Тетяни Кисленко (+відео).