Побути мрію я на хвильку
Натхненням тим, що маєш ти.
Твоєю музою тихенько
Чи благом вічної краси.
О, мій співець,такий незламний
Кинь погляд свій на мене ти.
Побудь блаженним, наче ангел
Побудь високим і святим.
І постать в тебе величава,
Всевладний і великий Зевс.
Ти - мій титан, твоя постава
Блищить красою між небес.
Ти - ангел зіпханий на землю
Тебе щодня боготворю.
Ти - маєш напівчорне серце,
Але за це ще більш люблю.
А я, неначе, дивна птиця
Несу стожари на хвості.
Я - не лелека, не жар-птиця,
Тримаю серця три ключі.
Червоний,чорний, білий колір,
Це три ключі від серця що.
Вони єднають все навколо.
Ненависть, дружбу і любов.
Та зупинися безталанно!
Єдине, про що прошу я.
Все що завгодно, але часу
Все менше маю я щодня.
Мій час тікає, я за ним,
Ключі мої ржавіють.
Ніщо ще не відкрила ними,
А мрії тільки мріють.
Але ти там, титане вічний,
Ти - Зевс, ти - сильний Прометей.
В очах ненависть титанічна,
А у серцях любов живе.
Ненависть є-немає вдачі,
А де любов, там каяття.
Мій вічний образ давно плаче,
І безталаннєє життя.
Немає сліз, немає горя,
Це мабуть суджено мені.
Лиш пустоти у душі море,
А серце колять три ключі..