Ранковий дощ закрапав так раптово
І ніжний вітерець подув мені в вікно
І запах дощику окутав все навколо
Такий приємний немов запашне вино
Та каплі цокотять на моїм підвіконні
Цей звук такий приємний і легкий
Чудовий день чекає вже сьогодні
Чудовий день для виконання мрій
Я подивлюсь на сірий колір неба
Він манить так – притягує немов
І зрозумію, що нічого більш не треба,
Коли на серці ще жива любов. . .