Сиза птаха, наче вітер,
не знає спочину,
а я гадку все гадаю
про одну дівчину.
Приспів:Вона гожа, вона горда,
розумом багата,
вона дівчина щаслива,
бо живе в Карпатах!
Сивий гуцул на трембіті
без угаву грає,
моя дума, де дівчина,
за нею блукає.
Приспів.
П’є веселка з річки воду,
не втамує спраги,
а я хлопець не жонатий,
не маю розради.
Приспів.
Створено 13. 10. 2008 року (03:35 – 03:45), м. Львів
Опубліковано:
1. Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VIII. Дрогобич: "Посвіт", 2009. - С. 122;
2. Т. Василько, Тетяна Кисленко "Час любові", Львів: "Ліга-Прес", 2012. 56 с. – С. 54
Музика: Тетяни Кисленко