Немає часу на умовності,
Все прораховано до піщинок,
Що осипаються з неба
Цього весняного вечора,
Коли ми забуваємо про
Все що ззовні,
Все що хоч на мілісекунду
Може завадити спробі
Побути …. начебто разом.
Не залишилось часу на ігри
Словами, очима, почуттями,
Є зараз і вічність,
Що зорить без тебе.
Є ти і я у цей вечір,
Що ще не прощання
Та близько …
Не залишилось нічого
На порозі у невідомість,
І те що було не важить,
І те що не буде
Не має сили,
Милує те що ми маєм
Невловимими крилами
Метелика на коліні
Пролітає весняний вечір
І ми у ньому ще є…