Коли сердитий вітер ще не вщух,
Скидає море хвилі наболілі,
Тоді вже знов народжується дух,
Бо дух спочатку виник, а не тіло.
Що вкладено - того не віднімеш,
Посіяно - і те зростити мусиш...
Та тільки вибір й воля є без меж,
Й закон один-єдиний, непорушний.
Його і важко, й легко обійти,
Він - щит духовний у своїй основі.
Та тільки він зуміє захистить -
Закон одвічний віри і любові.