Карпати – гори,
трембіти говір,
вона говорить
такі слова:
Карпатська ружа –
червона рута,
де Чорногора
вже розцвіла.
Ой то не ружа,
червона рута –
гуцулка юна,
як цвіт вуста.
Де полонини,
стрімкі вершини,
там лине пісня,
лунає сміх.
Гуцулка юна
всім хлопцям люба,
але кохає
лишень мене!
Ой то не ружа,
червона рута –
гуцулка юна,
як цвіт вуста.
Створено у серпні 2009 року, м. Львів
Опубліковано:
1. Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VIII. Дрогобич: "Посвіт", 2009. - С. 121.
2. Т. Василько, Тетяни Кисленко "І співає струна". Львів: "Ініціатива", 2011, 56 с. - С. 13;
Музика: 1. Тетяни Кисленко