Який прекрасний світ!
Зелене сонце серед віт
Всміхається зелено.
Я бачу мавок у квітках
Вони сміються дзвінко і прекрасно.
Плетуть вінки, пісні співають,
Вони природу прославляють
І Землю, що дала життя.
Я помічаю ніжно як вітер
Березам, вербам коси заплітає
І шумом свого листя
Вони весну так радісно стрічають.
Я чую гомін джерела,
Що ніжно до землі про щось воркоче.
Я чую спів дощу,
Який змиває все!
Старі образи, омиває рани
Ховає він обмани у тумани,
А залишає нам
Прекрасний світ зелений.
Він все, що є у мене і у тебе.
Тобі віддам всі зорі з неба.
Щасливим бачити тебе
Усе, що мені треба.